2.Lig’e terfi müsabakalarında olaylar

Ankara THF spor salonunda oynanan ve Kadınlar 2. Lige yükselecek takımın belli olacağı Çorum Görkemspor – Bandırma Şehit Bedir Karabıyık spor maçında sporcular arasında kavga çıktı.

HENTBOLHABER.NET – Olaylar maçın bitimine 5 saniye kala oldu. 32-30 maçı önde götüren Bandırma Şehit Bedir Karabıyık Spor Kulübü takımında Melis Çirkin, Çorum Görkem Spor Kulübü’nden Simge İçer’e top kapma mücadelesi sonrası fiziki müdahalede bulundu. Bunun ardından Simge İçer’de Melis Çirkin’in saçını çekince bir anda ortalık karıştı. Her iki sporcu kavga etmeye başladı.
Her iki takım sporcuları kavga eden sporcuları ayırmaya çalıştılar ancak  her iki takımın oyuncularının da kendi aralarında kavga etmesi ile olaylar büyüdü. Her iki takımın antrenörü de oyuncularını ayırmak için sahaya girdiler. Maçı tribünden takip eden Maliye Milli Piyango sporcusu Veli Kara’da sahaya girerek, olayları yatıştırmak isterken, karşılıklı itişmelerin içinde kendini buldu. Bu esnada ortam bir kez daha gerilirken, güvenlik güçleri ve görevliler her iki tarafı da ayırmayı çalıştılar.
Olaylar yatıştıktan sonra kalan 5 saniyeli bölümde oynanarak müsabaka tamamlandı.
Olaylarda ilgisi olan kişilerin THF Disiplin Kuruluna sevk edildikleri ve raporların incelendiği belirtildi.
Haber

Bakmadan Geçme