2.Uluslararası Nilüfer Kupası’nın Ardından

Bursa Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih IŞIK, 2.Uluslararası Nilüfer Kupasını değerlendirdi…

Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor, AvrupaFederasyon Kupası 1. tur ön eleme maçında Polonya’nın Taurenstavmielectakımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.

Antreman sonrası Hentbolhaber.Net okurları için özel açıklamalarda bulunan Antrenör Fatih IŞIK, 2.Uluslararası Nilüfer Kupasını değerlendirdi.

Haber

Fatih Işık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "2.Uluslararası Nilüfer Kupası Nilüfer Belediye Spor Kulübü, Büyükşehir Bld. Ankara spor, Beşiktaş, Yeditepe Spor Kulübü ve İran Sebzvar  Samen  Hojej takımlarının katılımı ve destekleri  ile gerçekleşmiştir.Turnuvaya katılan ve desteğini esirgemeyen bütün kulüp,  yönetici, antrenör ve sporcu arkadaşlarımıza  teşekkür ederiz.

2.Uluslararası  Nilüfer Hentbol Kupasının düzenlenmesindeki ana amacımız sezon öncesinde takımların hazırlıkları boyutunda  son durumlarını analiz etmeleri  ve Avrupa kupaları öncesinde ciddi sert maç tecrübelerini artırmalarıdır. Ülkemiz ve Türk  hentbolu adına bu tür turnuvaların artırılması ve  geleneksel hale getirilmesi gerekmektedir.

Nilüfer Belediye Spor Kulübü olarak bu düşüncenin öncüsü olmaya çalışmaktayız. İsteğimiz ve arzumuz Uluslar arası Nilüfer Hentbol Kupasının büyüyerek ve her yıl devam ederek,  Avrupa’nın sayılı üst düzey turnuvaları arasında yer almasıdır. Bunun içinde tabi ki federasyonumuzun ve takımlarımızın desteği önemlidir. Bu yıl düzenlenen turnuvada üst düzey maçların oynanması ve takımların yatırımları göz önüne alındığında bu yıl ligin zorlu ve zevkli geçeği kanısındayım.

Bütün takımlarımızı şimdiden 3. Uluslar arası Nilüfer Hentbol Kupasına Davet Ediyoruz.  Sizleri de bundan sonraki organizasyonlarımızda aramızda görmekten büyük kıvanç duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Bütün camiamıza yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diler herkese başarılar dilerim." İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme