2012 Londra Günlüğü

Londra Olimpiyat Oyunları’nda, hentbol müsabakaları 28 Temmuz’da başlayacak. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda ”Uluslararası Teknik Delege” olarak görev alacak olan eski Federasyon Başkanı ve Uluslararası Hentbol Federasyonu (IHF) Denetçisi Günal ENSARİ, Olimpiyat Oyunlarında yazıları ile karşımızda olacak.

Öncelikle bir bilgi daha eklemek gerekmektedir. Türk Spor tarihinde tüm branşlarda  bugüne kadar ”Uluslararası Teknik Delege” olarak sadece bir kişi görev almış, ikinci kişi Günal ENSARİ olmuştur.

İlk "Uluslararası Teknik Delege " 2008 Pekin Olimpiyat oyunlarında Basketbolda Emir TURAM olurken , Günal ENSARİ’ nin Hentbol branşında ki bu pozisyonu Türk Spor Tarihinde anlamlı bir yer tutmaktadır.

Günal ENSARİ, 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarının son hazırlıklarını siz değerli Hentbolhaber.Net ziyaretçileri için paylaştı.

LONDRA OLİMPİYATLARIN AÇILIŞI İLE CANLANACAK

"Yapılan son derece modern tesisler, yarışma alanları, konaklama alanları hazırlık amacıyla kullanılmaya başlandı. Eksikler tamamlanıyor. Son dakikaya kadar her şey gözden geçiriliyor.Sorun yaşanmaması için her türlü tedbir alınıyor.

Özellikle güvenlik. Sizi üzmeden, ancak taviz vermeden çok katı ve dikkatli bir güvenlik önlemleri göze çarpıyor. Buna havada dolaşan helikopterler de destek veriyor. Onlarsız olmayan bir gönüllü ordusu, aldıkları eğitimle en iyi şekilde görev yapmaya  gayret ediyor. Kimden yardım isterseniz, yetkileri dahilinde güler yüzle yardıma koşuyorlar. Şu ana kadar Olimpiyat ruhuna uygun davranışlar sergilendiği söylenebilir. Takımlar hazırlıklarını tamamladı. Bu gün akşam üstü son hazırlık maçında Sırbistan, İngiltere’yi farklı yendi. (41-19).
 

Haber
Londra’da Olimpik Park çevresi daha olimpiyatlar başlamadan oldukça kalabalık ve hareketli.
 
Bütün dünyanın izleyeceği  ve merakla beklenen Londra Olimpiyatlarının yarın açılış töreni var. Stadyumda  provaları yapıldı. Olimpiyatlarda yer alacak ülkeler sporcuları ile, Uluslararası Federasyonlar teknik elemanları ile hazır. Seyircisiz hali bile heyecan veriyor. Tribünler seyircilerle dolunca her şey daha da  anlam kazanacak. Londra olimpiyatlara hazır. Tablo şu anda böyle.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere Şimdilik hoşçakalın. "
 

Günal Ensari

Bakmadan Geçme