24 Kasım Öğretmenler Günü Turnuvası

Osmaniye’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında hentbol turnuvası düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli EğitimMüdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettiği turnuvaya, toplam 4 takım ve 70sporcu katıldı.

Atabey Koleji Hentbol Antrenörü Kadir Kaçmaz yaptığı açıklamada,özel bir turnuva olmasına rağmen, katılımın yüksek olmasının mutlulukverici olduğunu belirtti. Kaçmaz, amaçlarının çocuk yaşta spora olanilgiyi artırmanın yanı sıra gençlerin sosyalleşmesine katkı sağlamakolduğunu belirterek, birinci olan takımın sponsorluk görevini üstlenenAtabey Koleji’ne ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkeseteşekkür etti.

Turnuva kapsamında dereceye giren takım ve sporculara İdari ve Maliİşler Şube Müdürü Hanifi Kaplan, Atabey Koleji Kurucusu İlyas Olcay veHentbol İl Temsilcisi Aylin Başlamışlı tarafından madalya ve kupanınyanı sıra eşofman hediye edildi.

Turnuvada birinci gelen Atabey Koleji sporcuları verilen hediyelerialmayarak centilmence ikinci olan Şehit Piyade Er Mevlüt AydoğanOrtaokulu ve üçüncü olan Mimar Sinan Ortaokulu hentbol takımlarınahediye ettiler.

Bakmadan Geçme