3 günlük kamp millileri bekliyor

Pandemi sebebiyle A Milli Takımımızın 2022 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Eleme Grubu Müsabaka programı değişmişti. Yeni programa göre Erkek A Milli Takımımızı zor bi süreç bekliyor.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol A Milli Erkek Takımımızı EHF Euro 2022 Eleme Grubu müsabakalarında zor bi süreç bekliyor.

8 Kasım Pazar günü Slovenya ile oynanması gereken EHF Euro 2022 Eleme Grubu müsabakası Slovenya’da ortaya çıkan kovid vakaları nedeniyle ertelenmiş, A Millilerin müsabaka programında değişikliğe gidilmişti. Yayınlanan yeni programa A Milli Erkek Takımımız EHF Euro 2020 Grup Müsabakalarında 2. maçını Polonya ile 6 Ocak’ta Türkiye’de oynayacak. 10 Ocak’ta grupta ki 3. maçına Polonya deplasmanından çıkacak

3 Günlük Kamp Millileri Bekliyor

Yaşanan pandemi, hem lig hem de Avrupa müsabakalarında program sıkışıklığına neden olunca A Millilere kamp yapacağı tarih organize edilemedi.

Liglerde ertelenen müsabakalar, Avrupa Kupası müsabakaları sebebiyle A Milli Erkek Takımımızın 3 Ocak’ta kampa gireceği öğrenildi.  Ligde Erkekler Süper Ligi 11.Hafta müsabakalarının 2 Ocak’ta oynanacağı öğrenildi. 

Milli Takımlar Koordinatörü Adnan Öztürk, ” Ne yazık ki A Milli Takımımıza daha uzun bir  kamp yapacak program organize edilemedi. Beşiktaş’ın Avrupa Ligi Grup müsabaka maçları, Spor Toto ve Beykoz’un EHF Avrupa Müsabakaları, Polonya maçının Mart ayından Ocak ayına alınması ve liglerde ertelenen müsabakalar ayrıca Türkiye Kupası müsabakaları programın sıkışmasına sebep oldu. Bu sebeple Milli Takımımız 3 Ocak’ta hazırlıklarına başlayacak. Bu süreci de en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” dedi.

A Milli Takımımızın EHF Euro 2022 Müsabaka Programı

06 Ocak 2021     TÜRKİYE – POLONYA

10 Ocak 2021     POLONYA -TÜRKİYE

27 Nisan 2021    TÜRKİYE-SLOVENYA

29 Nisan 2021    TÜRKİYE-HOLLANDA

02 Mayıs 2021   SLOVENYA-TÜRKİYE

Bakmadan Geçme