45 dakika soluksuz hentbol konuşuldu

Bu akşam yayınlanan Koray Aldemir’in sunduğu Sports TV’ de ki Spor360 programında soluksuz hentbol konuşuldu.

HENTBOLHABER.NET – Bu akşam üstü Sports TV’de yayınlanan Spor360 programının konuğu Hentbolhaber.Net editörlerinden Cemal Görkem Erim oldu.

Ayrıca canlı bağlantılar yapılırken, Göztepe Hentbol Şube Sorumlusu Deniz Durmaz, Liglere katılmayacağını açıklayan Selkaspor’un başkanı Mert Kaya, Hentbolhaber.Net kurucusu Fırat Beyde ve Uluslararası Hakemler Kürşad Erdoğan ile İbrahim Özdeniz katıldı.

Spor360 programı sunucusu Koray Aldemir’in yönlendirmeleri ile stüdyoda yer alan Cemal Görkem Erim’in yorumları ile soluksuz bir yayın oldu.

Deniz Durmaz, Göztepe hentbol şubesinin son durumu ile ilgili olarak açıklamalar yaparken, Mert Kaya Selkaspor’un neden bu kararı aldığını samimi olarak açıkladı.

Telefon ile canlı yayına bağlanan Hentbolhaber.Net kurucusu Fırat Beyde, Plaj Hentbolu Avrupa Şampiyonası’nda ki kadın ve erkek milli takımlarımızın durumu hakkında bilgi verirken, Viyana’da gerçekleşen hentbolhaber.net’in de davetli olduğu medya çalıştayından bahsetti.

Programın sonunda ise başarıları ile Türk hentbolunu en iyi şekilde temsil eden hakemler Kürşad Erdoğan ile İbrahim Özdeniz hakemlik ve başarı ile ilgili yorumlar yaparken, Avrupa ve Türk hentbolu arasındaki mentalite farkından bahsettiler.

Yayının tamamını izlemek için

Bakmadan Geçme