8. Hafta’da Heyecan Tavan Yaptı

Hentbol Erkekler Süper Lig müsabakalarında heyecan her geçen hafta artarak devam ediyor.

Bugün oynanan 8. Hafta müsabakalarında süpriz sonuçlar alınırken, oynanan müsabakalar içerisinde en kârlı takım Ankara İl Özel İdarespor oldu.

Haftanın ilk müsabakası Niğde’de oynandı. 51 Niğdespor, ligde 2. sırada bulunan namağlup Çankaya Belediyesi Anka Spor’u  36-33 yenerek haftanın en önemli galibiyetlerinden birine imza atmış oldu. Çankaya Belediyesi Anka Spor ise bu mağlubiyetle zirve yolunda çok önemli bir puan kaybı yaşamış oldu.

Günün İkinci müsabakası Trabzonspor ile Antalyaspor arasında oynandı. Trabzon 19 Mayıs Spor Salonundaki maç büyük bir heyecana sahne olurken taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve karşılaşma 30-30 berabere bitti. Müsabakanın ilk yarısını 18-12 önde kapayan Bordo-Mavililer, ikinci devrede bu üstünlüğünü koruyamayınca ligin en çok berabere kalan takımı konumuna geldiler.

Günün son maçında ise Ankara İl Özel İdarespor, deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor’u  22-27 yenerek Çankaya Belediyesi’nin puan kaybetmesi sonucu Ligde 2.sıraya yükseldi ve haftayı en karlı kapatan takım oldu.

Bakmadan Geçme