9-10-11-12 Mayıs Canlı Yayınları

Hentbol severler bugün dahil olmak üzere dört gün boyunca Hentbol müsabakalarını canlı olarak izleyebilecek.

İlk maç 9 Mayıs Cumartesi Saat:17.00’de Erkekler 1.Lig Play-Off Final müsabakasından Akçaabat Tütün Spor ile Adana Çukobirlik maçı. Müsabaka Kayseri Atatürk Spor salonundan Çay Tv’den yayınlanacaktır.

9 Mayıs Cumartesi Saat:19.00’da iki tane maç oynanacak. Bu maçlardan ilki Kayseri Atatürk Spor Salonunda Erkekler 1.Lig Play-Off final müsabakası Metropol SK ile Göztepe arasında olacak.Maç Çay Tv’den canlı olarak yayınlanacak.

Saat:19.00’daki ikinci maç ise Velux EHF Şampiyonlar Liginin iki takımı Beşiktaş Mogaz ile Dünyanın 1 numaralı takımı Alman Kiel’i arasında olacak. Bu maç BJK TV’den canlı olarak yayınlancak. Digiturk 74. kanalda şifresiz yayınlanmakta olan Beşiktaş TV’den bu maçı izleyebilirsiniz.

10.Mayıs Pazar 3 maç var. Hentbol Erkekler Süper Lig play-off yarı final 2. maçında Beşiktaş Mogaz ile Amasya Taşova İstanbul Süleyman Seba spor salonunda karşı karşıya gelecek. 10 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da başlayacak maç Ntvspor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Erkekler 1.Lig Play-Off final müsabakalarının son günü yaşanacak ve şampiyon belli olacak. Kayseri Atatürk Spor Salonunda Saat:15.30’da Akçaabat Tütün Spor ile Metropol SK , Saat:17.30’da da Göztepe ile Adana Çukobirlik mücadele edecek.Bu iki karşılaşma Çay Tv’den yayınlanacak.

11 Mayıs Pazartesi Süper Lig Play-Off heyecanı yaşanacak. Hentbol Kadınlar Süper Lig Play-off yarı final 3. maçında Muratpaşa Belediyesi SK, Kastamonu Belediyesi SK  konuk edecek. 11 Mayıs Pazartesi günü saat 17:00’de başlayacak mücadele Ntvspor’dan canlı olarak yayınlanacak.

12 Mayıs Salı ise Hentbol Erkekler Süper Lig play-off yarı final 3. maçında Nilüfer Belediyesi SK, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’u Nilüfer Belediyesi spor salonunda konuk edecek. 12 Mayıs Salı günü saat 18:00’de başlayacak mücadele Ntvspor’dan naklen ekranlara gelecek.

 

 

 

Bakmadan Geçme