A Klasman’da Haftanın Programı

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasmanda 12.Hafta heyecanı yaşanacak.

Ligde beş müsabakanın oynanacağı 12.haftada, hentbolseverler zevkli müsabakalar şahit olacaklar.

Konya Selçuklu Belediyespor – Bingöl Belediyespor

A Klasmanın ilk maçı Konya’da Saat:11.00’de. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak olan müsabakada üst üste iki mağlubiyet alan Konya temsilcisi galibiyet peşinde koşacak. Bingöl Belediyespor’da yükselişe geçmek istiyor.

Göztepe – Amasya Taşova Yibo

A Klasman’ın Saat:13.00 de başlayacak olan müsabakasında Göztepe, Amasya Taşova Yibo’yu Göztepe Gürsel Aksel Spor Salonunda ağırlayacak.Ligde cezalı sporcuları ve sakat oyuncuları  sebebiyle sıkıntı yaşayan Göztepe, üst sıralarda yer alan Amasya temsilcisini yenip, üst sıralara yaklaşmak istiyor.

Artvin 7 Mart S.K. – Adana Çukobirlik

Artvin 7 Mart Spor Kulübü , Adana Çukobirlik’i ağırlayacak. Çoruh Üniversitesi Spor Salonunda Saat:13.00 de oynanacak olan müsabakada, geçen hafta puan kaybı yaşayan her iki ekip puan almaya çalışacak.

Yıldız Teknik Üni.- Sinop Eğitim Spor

12.Haftanın Saat:14.00’de başlayacak olan müsabakasında, Yıldız Teknik Üni.S.K. , Sinop Eğitim Spor’u ağırlayacak. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Spor Salonunda oynanacak olan müsabakanın sonucunda, Yıldız Teknik Üniversitesi ilk puan yada puanlarını almak istiyor.

İstanbul Anafen Koleji – Erzurum Atatürk Üni.

Lider, haftanın son maçında salona çıkıyor. Yakacık İTO Spor Salonunda Saat:15.00’de oynanacak olan müsabakada İstanbul Anafen Koleji, liderlik yolunda Erzurum engelini kayıpsız aşmak istiyor. Erzurum Atatürk Üni. ise yakalamış olduğu yükselişi  devam ettirmek istiyor.

A Klasmanın tüm heyecanı Hentbolhaber.Net ile karşısınızda olacak. Son dakika haberleri , müsabaka sonuçları facebook ve Twitterda..

Bakmadan Geçme