2014 Avrupa Bayanlar Hentbol Şampiyonası grup eleme maçlarının ilki İspanya’da başlıyor.
Son hazırlıklarını tamamlayan Bayan A Milli Takımımızda Antrenör Hikmet Vurgun ve oyuncumuz Yeliz Yılmaz hentbolhaber.net’e açıklamalarda bulundular.
Antrenör Hikmet Vurgun, "İspanya ile Avrupa Şampiyonası eleme maçlarına başlıyoruz. Genç bir ekip olarak önceliğimiz iyi mücadele etmek olacaktır. Rakibimizi biliyor ve gücünün de farkındayız. Ancak sistemli ve verimli çalışmalarımız ile birlikte Bayan A Milli takımımızda başarılar elde etmek için elimizden geleni yapacağız. İspanya’da da iyi bir mücadele eden bir Türkiye ortaya koyacağımızı düşünüyorum."dedi.
Oyuncularımızdan Yeliz Yılmaz’da Antrenör Hikmet Vurgun’un açıklamalarına yakın olarak şu cümleleri paylaştı. "Milli takım olarak tüm oyuncularımız rakibimizi tanıyor ve biliyor. Daha önce bir çok kez karşılaştık. Rakibimizin artılarını eksilerini de biliyoruz. İspanya’da iyi bir oyun ile birlikte mücadele ederek grup maçlarına başlamak istiyoruz.Elimizden gelenin en iyisini yapacağız."dedi.
U17 Erkek Milli Takımı Antrenörü Rıfat Şahin ilginç bir protestoya... Haberin Devamı..
U17 Erkek Milli Takımımız, Tunus'ta düzenlenen 19. Akdeniz Konfederasyon Kupası'nda... Haberin Devamı..
EHF EURO 2024 Yolunda A Milli Erkek Takımımızın aldığı sonuçlar... Haberin Devamı..
Hentbol A Mili Takım Başantrenörü Okan Halay açıklamalarda... Haberin Devamı..
Hentbol A Milli Takımımız, EHF Euro 2024 Eleme Grubu müsabakalarını... Haberin Devamı..
EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup’ta mücadele eden A... Haberin Devamı..
A Milli Erkek Hentbol Takımı, Kuzey Makedonya ile... Haberin Devamı..