A Milli Bayanlar İspanya’ya Hazır

2014 Avrupa Bayanlar Hentbol Şampiyonası grup eleme maçlarının ilki İspanya’da başlıyor.

Bayan A Milli Takımımız İspanya ile zorlu bir mücadele çıkacak. 2014 Avrupa Şampiyonası eleme grubu müsabakalarına iyi başlamak isteyen Bayan A Milli Takımımız, 24 Ekim 2013 Perşembe günü TSİ 21:00’de başlayacak müsabakada Palacio de los Deportes de Leon’da İspanya ile mücadele edecek.

Son hazırlıklarını tamamlayan Bayan A Milli Takımımızda Antrenör Hikmet Vurgun ve oyuncumuz Yeliz Yılmaz hentbolhaber.net’e açıklamalarda bulundular.

Antrenör Hikmet Vurgun, "İspanya ile Avrupa Şampiyonası eleme maçlarına başlıyoruz. Genç bir ekip olarak önceliğimiz iyi mücadele etmek olacaktır. Rakibimizi biliyor ve gücünün de farkındayız. Ancak sistemli ve verimli çalışmalarımız ile birlikte Bayan A Milli takımımızda başarılar elde etmek için elimizden geleni yapacağız. İspanya’da da iyi bir mücadele eden bir Türkiye ortaya koyacağımızı düşünüyorum."dedi.

Oyuncularımızdan Yeliz Yılmaz’da Antrenör Hikmet Vurgun’un açıklamalarına yakın olarak şu cümleleri paylaştı. "Milli takım olarak tüm oyuncularımız rakibimizi tanıyor ve biliyor. Daha önce bir çok kez karşılaştık. Rakibimizin artılarını eksilerini de biliyoruz. İspanya’da iyi bir oyun ile birlikte mücadele ederek grup maçlarına başlamak istiyoruz.Elimizden gelenin en iyisini yapacağız."dedi.

Bakmadan Geçme