A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Ankara Kampı Başladı

A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Ankara'daki THF Cemal Kütahya Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştireceği hazırlık kampı başladı. İşte kamptan ilk görüntüler...

A Milli Erkek Hentbol Takımı, Ankara'daki THF Cemal Kütahya Kamp Eğitim Merkezi'nde başlattığı hazırlık kampıyla birlikte antrenmanlara başladı. 

Başantrenör Daniel Gordo Rios yönetiminde, 16 Haziran 2024 tarihine kadar Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda çalışmalarını sürdürecek milli takım kadrosunda 19 oyuncu bulunuyor.

Kamp süresince İran Milli Takımı da misafir olarak katılacak ve iki milli takım, 13 ve 15 Haziran 2024 tarihlerinde iki hazırlık maçı yapacak.

A Milli Erkek Hentbol Takımı, U20 Erkek Milli Takımı ile birlikte 20-26 Haziran tarihleri arasında Çanakkale'de bir hazırlık kampı daha geçekleştirecek. Bu kamp, Güzelyalı Gençlik ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek ve kadroda 19 hentbolcu yer alacak.

A Milli Erkek Hentbol Takımı Hazırlık Kampı kadrosu :

Kaleci: Taner Günay, Yunus Özmusul, Ata Yetkinoğlu
Sol Kanat: Samet Kanberoğlu, Oğulcan Güney
Sol Oyun Kurucu: Doruk Pehlivan, Baran Nalbantoğlu, Sadık Emre Herseklioğlu
Orta Oyun Kurucu: Ali Emre Babacan, Halil İbrahim Öztürk, Onur Ersin
Sağ Oyun Kurucu: Durmuş Ali Tınkır, Ramazan Döne, Eyüp Arda Yıldız, Ömür Pehlivan
Sağ Kanat: Barış Buğday, Görkem Biçer
Pivot: Koray Ayar, Alper Aydın

Teknik Kadro: Bora Serter (İdari Menajer), Daniel Gordo Rios (Başantrenör), Yasin Yüzbaşıoğlu (Yardıncı Antrenör), İbrahim Demir (Kaleci Antrenörü), Fuat Yüksel (Fizyoterapist), Muhammet Çağlayan (Masör), Yağız Erkovan (Asistan Menajer)
A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Ankara Kampı BaşladıA Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Ankara Kampı BaşladıA Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Ankara Kampı BaşladıA Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Ankara Kampı BaşladıA Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Ankara Kampı BaşladıA Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Ankara Kampı Başladı

Bakmadan Geçme