A Milli Takım’a soğuk duş!

Erkek A Milli Takımımız Rize’nin Ardeşen ilçesinde RTE Kapalı Spor Salonunda hazırlıklarını sürdürüyor.

A Milliler, Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’na kalmak için Belçika ile oynayacakları müsabakanın hazırlıklarını soğuk salonda sürdürüyor.

Gelişimtv.com.tr ‘de yer alan haberde,  “Ardeşen GSK Takımı Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu’nun A Milli Takımı ziyaretinde takım kaptanı Ramazan Döne, Yaşaroğlu’nun yanına gelerek “Başkanım odun yokmu ? soğuktan donduk” dediği bu söylem üzerine Yaşaroğlu’nun gereken temaslara geçtiği fakat olumlu bir sonuç alamadığı ifade edildi.

Haberi Okumak İçin TIKLAYINIZ

Haber Metni

“A Milli Hentbol Takımı Rize’nin Ardeşen ilçesinde RTE Kapalı Spor Salonunda Kamp Yapıyor A Milli Erkek Hentbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’na kalmak için Belçika ile oynayacakları müsabakanın hazırlıklarını soğuk salonda sürdürüyor.

Bugün Ardeşen GSK Takımı Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu ziyaretinde A Milli Hentbol Takım kaptanı Ramazan Döne Yaşaroğlunun yanına gelerek “Başkanım odun yokmu ? soğuktan donduk dedi” bu söylem üzerine Yaşaroğlu gereken temaslara geçti fakat olumlu bir sonuç alamadı.

Yaşaroğlu bu ısınma sıkıntısını biz Ardeşen GSK takımı olarak sürekli çekiyoruz ve üniversiteye bağlı olan kapalı spor salonu adeta kendi haline bırakılmış,ülkemizin gururu,yüzakı A Milli Hentbol takımı yaklaşık 1 hafta Ardeşende idman yapıyor ve havaların soğuk gitmesi nedeniyle salonda soğuk.Kaptan Ramazan Döne haklı olarak bize sorunu iletti ama bu konuya muhattap bulamıyoruz ve bu salon sporu adına bir skandaldır dedi.”
//

Bakmadan Geçme