A Milliler hazırlıklarına başladı

Hentbol A Milli Takımımız EHF Euro 2020 Eleme Grubu Müsabakaları için kamp çalışmalarına başladı.

HENTBOLHABER.NET – 2022 Avrupa Erkekler Hentbol Şampiyonası Eleme Müsabakaları kapsamında 4 Kasım Çarşamba günü Hollanda, 8 Kasım Pazar günü de Eskişehir’de Slovenya ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Hentbol Takımımız,  İstanbul’da kamp çalışmaları başladı.

İstanbul’daki kamp çalışmalarını Maltepe Spor Salonunda gerçekleştirilen Millilerimiz, antrenman öncesi bir araya gelerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Türk Bayrağı açarak Türk Milleti’nin Bayramını kutladılar.

Onur Ersin kadrodan çıkarıldı

Romanya’nın HC DOREGA SUD takımında forma giyen Onur Ersin, kampa çağrılmasına rağmen, sakatlığından dolayı kulüp yetkilileri tedavisinin Romanya’da devam etmesini istediği için kampa katılamadı. Milli Takım kadrosundan çıkarılan Onur Ersin, Romanya’da tedavisine devam edecek.

Doruk Pehlivan, Hollanda’da takıma katılacak

Alman ekibi Minden’de forma giyen Doruk Pehlivan ise lig maçlarının devam etmesi sebebiyle Milli Takım kafilesine Hollanda’da katılacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yayınladılar

Kampta bulunan sporcular Gürkan Soğukpınar, Harun Hacıoğlu, Samet Kamberoğlu, Sarp Seymen, Emre Engin ve Çağlayan Öztürk milli takımda yer alan sporcular adına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı gönderdiler.

 

Bakmadan Geçme