A Milliler ziyaretçilerden dolayı konsantre olamıyor

A Milli Erkek hentbol takımımız, 2021 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa elemeleri 4. grup maçlarında bugün sahne alacak.

HENTBOLHABER.NET –  A Milli takımımız bugün kritik müsabakalarda Eskişehir’de mücadele edecek ancak büyük bir dezavantaj ile karşı karşıya.

Kampın başından sonuna kadar Eskişehir’de kamp yaptıkları otelde, salonda ziyaretçi akınına uğrayan A Millilerin müsabakaya konsantre olmak adına sıkıntı yaşayacağını düşünüyoruz.

Türk hentbolu adına önemli müsabakalar öncesinde, özellikle müsabaka günleri A Milli takımımızın oyuncularının maça konsantre olmak adına biraz daha rahat bırakılması onlara fayda sağlayacaktır.

A Milli takımımız hepimizin. Oyuncular hepimizin tanıdığı, arkadaşı, dostu. Ancak kritik müsabakalar öncesi onları biraz başka konulardan, hentbolun içinde bulunduğu iyi veya kötü durumlardan uzak tutmak, sadece Estonya ve Belçika maçlarını konuşmak daha iyi olmayacak mı?

Hentbolhaber.Net olarak sadece dikkat çekmek istedik. A Milli takımımıza Estonya ve Belçika müsabakalarında başarılar dileriz.

 

Bakmadan Geçme