A Millilerin karnesi iyi değil

A Milli Erkek Takımının 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakalarında grup sonuncusu olması hentbol severleri üzdü.

HENTBOLHABER.NET – 2016 Avrupa Şampiyonası 1. Eleme grubu 6. ve son maçında deplasmanda Hırvatistan’a 40-26 mağlup olan A Milliler, bu sonuçla grubu sıfır puanla bitirdi.

Erkek A Milli Takımımızın grubunda sonuncu  olması Türk hentbol severleri üzerken, milli takım şu ana kadar oynamış olduğu son 4 Avrupa Şampiyonası grup eleme müsabakalarında geçer not alamadı.

A Milliler 2014 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme 2. Tur müsabakalarında 3. Grupta Fransa, Norveç, Litvanya ile mücadele etti. A Milliler 2014 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme 2. Tur 3. Grubu’nu da 2 puanla son sırada yer alarak tamamladı.

A Milliler 2012 Avrupa Şampiyonası’nda 1. Eleme grubunda İsrail, Lüksemburg, Belçika ile mücadele etti. A Milliler 2012 Avrupa Şampiyonası 1. Eleme C Grubunda İsrail’in ardından 4 puanla yer aldı ve bir üst tura geçemedi.

2010 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda ise A Milliler 5 takımın olduğu 1. grupta mücadele etti. Zorlu ekipler  İsveç, Polonya, Karadağ, Romanya ile mücadele eden A Milliler, grubu sıfır puanla 5. sırada tamamladı.

Bakmadan Geçme