Adana Adasokağı'nda Hedef: 'Hem Yetiştirici Hem Geliştirici' Olmak

Adana temsilcisi Adasokağı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde 2024-2025 sezonuna galibiyetle başladı. Antrenör Nesimi Dağdoğan galibiyeti değerlendirdi.

Adana temsilcisi Adasokağı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 2024-2025 sezonuna galibiyetle başladı. Süper Lig’in yeni ekibi Trabzon Ortahisar’ı 29-33 yenen Adasokağı, depremden dolayı verdikleri bir sezon aranın ardından hentbola galibiyetle döndü.

Adasokağı Antrenörü Nesimi Dağdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sezon öncesi 7 haftalık bir hazırlık sürecimiz oldu. Ankara’da bir hazırlık turnuvasına katıldık. Bu turnuvada oynadığımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi gördük. Tekrar Adana’ya döndüğümüzde çalışmalarımıza eksikleri tamamlama noktasında devam ettik. Trabzon deplasmanında ilk maçımıza çıktık. Çalışmalarımızın karşılığını aldık, galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz.”

‘Hentbolu Fazlasıyla Özlemişiz’

Dağdoğan şöyle devam etti: “Hentbolu fazlasıyla özlemişiz. Bu hafta da evimizde oynayacağımız için şehrimizde seyirci anlamında da hazırlıklarımızı tamamladık. Adana’yı tekrar hentbolla buluşturacağımız için mutluyuz.”

Yetiştiricilik, Geliştiricilik ve Sürdürülebilirlik Vurgusu

Dağdoğan; “Play-Off’larda yer alıp Avrupa Kupası’na katılma hedefimiz var. Kısa, orta, uzun vade hedeflerimiz var. Artık yetiştirici kimliğimizin yanına geliştirici kimliğimizi de eklemek istiyoruz. Asıl odak noktamız kulübümüzün geleceğini sürdürebilir hale getirmek” dedi.
Dağdoğan son olarak ise; “Ortahisar Belediyespor’u mücadelesinden dolayı tebrik ederim. Takımımızda bulunan genç sporcuların gelişimine katkı koymak ve onları A Milli takıma kazandırmak hedefimiz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme