Adana, THF Yönetim Kurulu kararını bağlı

Erkekler Süper Ligi’nde Adana Hentbolu Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararlarını bekliyor.

HENTBOLHABER.NET – Geçen sezon Erkekler 1.Ligi’ni ikinci sırada tamamlayan Adana Çukobirlik, 2015-16 sezonunda Erkekler Süper Lig’inde mücadele etme hakkını elde etti. Daha sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile birleşme kararı alan kulüp yönetimi gerekli çalışmalara başladı ve süreci tamamladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun açıklamış olduğu  gerekli başvuruları yapan ekip, Erkekler Süper Lig’de mücadele etmeyi beklediğini açıkladı.

Adana Çukobirlik şuanki Adana Büyükşehir Belediye  Antrenörü Gürçin Can, Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada; “THF’nin bu hafta içinde vereceği kararı bekliyoruz. Gerekli başvuruları yaptık. Erkekler Süper Lig’de mücadele etmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Geçen sezon Erkekler 1.Ligi’ni 3.sırada bitiren Akçaabat Tütünspor ve 4.sırada bitiren Metropol Spor Kulübü yapmış oldukları açıklamada 2015-16 sezonunda Erkekler Süper Ligi’nde mücadele edeceklerini açıklamışlardı.

GÖZLER THF’DE
Birçok kulüpten bu şekilde açıklama gelmesine karşın THF’den konu ile ilgili açıklama gelmedi. Bazı takımlar sezonu açarken Erkekler Süper Ligi’nde hangi takımların olduğu merak ediliyor. THF’nin konu ile ilgili olarak bu hafta içinde açıklamalarda bulunabileceğide Gürçin Can tarafından aktarıldı.




Bakmadan Geçme