Adana’da Kum Hentbolu Fırtınası

Türkiye’nin en büyük alış veriş merkezlerinden biri olan M1 Merkezi
tarafından 24-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında Adana’da düzenlenen
12.Geleneksel Spor Olimpiyatları başladı.

Kamil Dikici’nin Koordinatörlüğünü yaptığı Hentbol Yarışmaları Minik Erkek, Küçük Kız-Erkek,Yıldız Erkek ve Master Erkek olmak üzere 5 kategoride 26 takımın katılımıyla yapılmış ve 2 günde toplam 42 müsabakada yaklaşık olarak 300 sporcu mücadele etmekte.

Ayrıca Adana Gençlikspor ile Şakirpaşa Bayan  takımları da gösteri maçı yaparak turnuvaya renk katmışlardır. Çok çekişmeli geçen müsabakalarda ilk 3’e giren takımlara madalya ve para
ödülünün yanış sıra çeşitli hediyeler verilmiş, ayrıca tüm katılımcılara Organizasyon Komitesince Tişört hediye edilmiştir.

Turnuvaya Adana ilinin yanı sıra Aladağ ilçesinden de katılım olmuştur.

Kamil Dikici yapmış olduğu açıklamada , "Yaklaşık 300 sporcunun Hentbol oynama fırsatını planlamaktan ve Hentbolumuzun geniş kitlelere tanıtmaktan büyük gurur duyuyor ve Organizasyona destek veren  Hentbol İl Temsilcisi Metin Muhacir’e, müsabakalarda görev yapan Hentbol Dostları : Bülent Dede, Mustafa Şeker, Mahmut Kızıltan, Mustafa Tunç ve Tuğba Ayyıldız’a ve Academy Basketbol yetkilisi Kaan Şen ve eşine, bizlere zevkli müsabakalar izleten ve  turnuvaya katılan tüm Sporcu ve Antrenörlerimize Hentbola katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

Fotoğraflar : Kamil Dikici

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme