Adana’da Şampiyon Maliye Milli Piyango

12-17 Haziran tarihi'nde gerçekleşen 'Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası'' bugün oynanan final müsabakaları ile Adana’da sona erdi.

Hiçbir yenilgi  almayan Ankara Maliye Milli Piyango Kulübü Türkiye şampiyonluğu kupasını müzesine götürdü.

Turnuvanın, üçüncülük maçında Bursa Nilüfer Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında geçti. Üçüncülüğü  26-25 sonucu ile Bursa Nilüfer Belediyesi elde etti.

Şampiyonluk maçında iki başkent takımı karşı karşıya geldi.  Ankara Maliye Milli Piyango ve Ankara Çankaya Belediyesi arasında çekişmeli mücadele ile gerçekleşti.Maçın başından son saniyesine kadar büyük çekişmeye sahne olan müsabakada son saniyede bulduğu golle Ankara Maliye Milli Piyango 20-19 galibiyet elde ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyon Takım Ankara Maliye Milli Piyango’nun kupa ve madalyasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi verdi.

İkinciliği elde eden Ankara Çankaya Belediyesi’nin madalya ve plaketini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Kazım Tekin,üçüncülüğü elde eden Bursa Nilüfer Belediyesi’nin madalya ve plaketini Federasyon İl Temsilcisi  Metin Muhacir verdi.

Dördüncülüğü elde eden Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin madalya ve plaketini Federasyon Gözlemcileri Celal Usta ve Mustafa Şeker ile şampiyonayı 65 golle tamamlayan  ve gol kralı olan Ankara Büyükşehir Belediyesi sporcusu Mücahit Özalp’ın ödülünü Federasyon Temsilcisi Coşkun Doğan verdi.

Bu arada, turnuvaya ve hentbol ailesine yardımları esirgemeyen ve bu tesisi kullanımına açan, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye plaketini İl Temsilcisi Metin Muhacir ve Federasyon Yetkilisi Coşkun Doğan takdim etti.

SIRALAMA:
1. Ankara Maliye Milli Piyango Spor Kulübü
2. Ankara Çankaya Belediyesi Spor Kulübü
3. Bursa Nilüfer Belediye Spor Kulübü
4. Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü
5.Sinop Gençlerbirliği Spor Kulübü
6.İstanbul Beşiktaş Spor Kulübü
7. İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü
8. Mersin Toroslar HEM Spor Kulübü

Haber

Haber

Haber

Haber

Resimler :  Kamil DİKİCİ

Bakmadan Geçme