Adana’nın lider takımı Şakirpaşa HEM SK

Adana’yı Kadınlar 1.Lig'de temsil eden Adana Şakirpaşa HEM SK, ligin bitmesini 2 hafta kala play-off'a birinci olarak gitmeyi garantiledi.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar 1.Liginde mütevazi bir bütçe ile mücadele eden ve genç bir kadroya sahip olan Adana Şakirpaşa HEM SK, normal sezonu lider tamamlamayı garantiledi. Süper Ligde yer almayı çok isteyen Adana temsilcisi Antrenör Ali Rıza Yeşil önderliğinde çalışmalarına devam ediyor.

Ali Rıza Yeşil Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada, “2015-2016 sezonunu lider bitirdiğimiz için çok mutluyuz ve bütün sporcularımı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Umarım Play-offlarda da aynı başarıyı gösteririz. Play-Offlar bu sene çok çekişmeli geçecek. Bu sene Süper Lige çıkmayı çok istiyoruz. . Hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Çok çalışıyoruz. Tüm zorluklara rağmen pes etmeyen sporcu arkadaşlarıma başarıya ulaşacağız”dedi.

“Statüteden rahatsızım”
Ali Rıza Yeşil devam eden açıklamalarında,  ” Yalnız statüteden rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Ligin bitimine 2 hafta kala 6 puanla lider oluyorsunuz, Play-Offlarda olası bir mağlubiyetle Süper Lig’e çıkamıyorsunuz. Böyle bir şeyolamaz. 1 sene mücadelen boşa gidiyor. Bu statünün bir daha gözden geçirilmesi gerektiğini ve ligi lider bitiren takımın direk Süper Lig’e çıkması gerektiğini ve arkasından  gelen 4 veya 6 takımın Play-Off oynaması gerektiğini düşünüyorum. Şuan ki sistemde takımlar sıralamadaki yerini ayarlamak için hesaplar yapıyor ve bence çok doğru bir sistem değil”dedi.




Bakmadan Geçme