Adıyaman Belediyesi kadrosunu güçlendiriyor

Erkekler 1. ligde mücadele eden Adıyaman Belediyesi SK kadrosunu Musa Günerler'le güçlendirdi.

HENTBOLHABER.NET – Sezon başında koyduğu 1. Lig şampiyonluğu hedefine ulaşmak için hem salonda, hem de yönetim bazında çalışmalarını aralıksız sürdüren Adıyaman Belediyesi SK. Şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosuna yeni takviyeler yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi  GSK’dan Musa Günerler, Adıyaman Belediyesi SK’ya imzayı attı.

Kariyerinde Genç Milli Takım başarılı performans gösteren, genç takımında kaptanlığını yapan yeni transfer Musa Günerler’in imza töreninde, Adıyaman Belediyespor Genel Direktörü Mehmet Yıldırım ile Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı Teknik Direktörü Ayhan Dursun hazır bulundu.

Musa Günerler gibi kaliteli bir ismi takıma kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Adıyaman Belediyespor Genel Direktörü Mehmet Yıldırım, Adıyaman Belediyespor’un bu sezon şampiyon olacağına inandıklarını söyleyerek, “Bu anlamda gerek yönetim olarak, gerekse teknik heyet ve sporcular olarak herkes elinden geleni yapıyor. Yönetimimiz sezon başında birçok kaliteli ismi kadroya dahil etmişti, sezon ortasında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu anlamda kadromuza kattığımız son isim olan Musa Günerler, kendisini ispatlamış başarılı bir kardeşimiz. İnşallah kısa sürede takımımıza uyum sağlayarak başarılarımıza önemli katkılar sunacaktır. Bu transferlerin gerçekleşmesinde ve büyük hedefler koymamızda önemli destekler sunan Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu’ya, kulüp başkanımız Aykut Dündar’a ve diğer yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Musa Günerler de yaptığı açıklamada Adıyaman Belediyespor gibi hedefleri olan bir takıma transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve başarı sözü verdi.




Bakmadan Geçme