Adıyaman Belediyesi şen şakrak

Adıyaman'da gerçekleştirilen Erkekler Türkiye Kupası A Grubu maçlarının ardından Adıyaman Belediyesi SK istediğini elde etti.

A Grubu maçlarının son müsabakasında Süper Lig ekibi Konya Selçuklu Belediyespor ile karşılaşan Adıyaman Belediyespor, rakibini 35-25 gibi farklı bir skorla mağlup ederek grubu lider tamamladı.

Adıyaman’da gerçekleştirilen Türkiye Kupası A Grubu müsabakaları oynanan son maçlarla tamamlandı. Turnuvanın ilk maçında Cuma günü Süper Lig ekibi Antalyaspor ile karşılaşan ve rakibini 35-29 mağlup eden Adıyaman Belediyesi SK, ikinci gün büyük çekişmeye sahne olan maçta rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’ya 33-31 mağlup oldu. Pazar günü oynanan son maçlarda karşı karşıya geldiği Konya Selçuklu Belediyespor’u 35-25’lik farklı skorla mağlup eden Adıyaman Belediyesi, grubu lider tamamladı.

Başkan Kutlu oyuncuları tebrik etti
Şehr-i Yaman ve Cendere taraftar gruplarının maç boyunca desteklediği Adıyaman Belediyesi SK ortaya koyduğu oyunla büyük bir beğeni topladı. Maç sonunda liderliğin keyfini çıkaran Adıyaman Belediyesi SK’yı kutlamak için sahaya inen Belediye Başkanı Kutlu, oyuncuları ve teknik heyeti tek tek tebrik etti.

Adıyaman Belediyesi SK Başkanı Aykut Dündar ise yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası’nda yollarına devam edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, buna katkı sunan oyuncularına, teknik heyete, Şehr-i Yaman ve Cendere Taraftar Gruplarına ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya çok teşekkür etti. 




Bakmadan Geçme