Adıyaman Yarı Final Müsabakalarına Hazır

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği Gençler Türkiye Kız ve Erkek Yarı Final Hentbol Müsabakaları Adıyaman'da yapılacak.

2013-2014 eğitim öğretim yılı okullar arası Gençler Türkiye Kız veErkek Hentbol Yarı Final Hentbol Müsabakaları Adıyaman Üniversitesi SporSalonu’nda düzenlenecek.

15 Ocak 2014 Çarşamba günü GençlikHizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan tekniktoplantıya; Adana, Elazığ, Ankara, Iğdır, Mardin, Muş, Tunceli, Van,Siirt, Şırnak, Rize, Trabzon ve Antalya’dan, kız ve erkek olmak üzeretoplam 16 takım ve 250 sporcu katılımı bekleniyor.

AdıyamanGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, müsabakalarınınAdıyaman’da yapılmasının mutluluğunu yaşadığını belirterek, buorganizasyonda en ufak bir aksaklık yaşanmaması için kurum olarak bütünhazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Bağcı; "Bu organizasyona evsahipliği yapmanın gayreti içerisindeyiz. Gerçekleştireceğimiz yarıfinal müsabakalarında Türkiye finallerine 2 takımın katılma şansıolacak. Bu bakımdan centilmenlik içerisinde gerçekleşmesini umutediyorum. Emeği geçen başta Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü’ne ve ortakkurumumuz Milli Eğitim Müdürlüğü’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederve tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. 13 ilden, 8 kız 8 erkek olmaküzere 16 takım katılımıyla, 28 müsabaka yapılacak. 16-19 Ocak 2014Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak olan hentbol yarıfinalmüsabakalarına tüm sporseverler davetlidir" dedi.

Bakmadan Geçme