Adnan Öztürk , Antalyaspor İle Hızlı Başladı

Antalyaspor Hentbol takımında sportif direktörlük görevine getirilen Erkek Milli Takımlar Genel Koordiantörü Adnan Öztürk görevine hızlı başladı. 

Geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor – İzmir BŞB maçını tribünden izleyen Öztürk; takımın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına başladı.

Öztürk; "Antalyaspor ile kısa ve uzun vadeli planlarımız var. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor için Avrupa’nın en iyi tesislerinden birini yapıyor. Ocak ayında başladıktan 1.5 yıl sonra bu tesisler bitecek.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, tesislerde Hentbol branşı içinde olanaklar sağladı. Ayrıca Antalya’da 10 bin kişilik spor salonunun yapımı devam ediyor. Antalyaspor Hentbol takımı gelecek sezon maçlarını burada oynayacak. Antalya’da tesis bakımından Hentbol adına çok güzel çalışmalar yapılıyor" dedi.

Takımın transfere ihtiyacı olduğunu ifade eden Öztürk, "Sezon başında yapılan yerli ve yabancı bazı transferlerde yaşanan sorunlar nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında eskik kadro ile mücadele ettik. Buna rağmen galibiyeti kaçıran taraf Antalyaspor oldu. Kadromuza 2’si yabancı olmak üzere 4-5 transfer daha yapacağız" dedi.

Transferler hakkında da bilgi veren Öztürk, "Orta oyun kurucu, sol ve sağ oyun kurucu ve kanatlara transferler yapmak istiyoruz. Bütçemiz doğrultusunda 2 veya 3 tanesini yakın süre içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme