Adnan Öztürk : “Milli Takım Olarak Hazırız”

A Milli Erkek Hentbol takımımız Teknik Direktörü Adnan Öztürk, 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemelerinde oynayacağımız Norveç ve Hırvatistan maçları ile ilgili olarak Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Adnan Öztürk, Milli Takıma gelen sporcuların hepsinin hazır olduğunu belirtti. Öztürk, "Beşiktaş’ın Velux EHF Şampiyonlar Liginde mücadele etmesi ve çok yoğun bir programdan dolayı hem artısı hem de eksisi oldu. Bu yoğun program oyuncularımızın tamamen hazır olmasını ve önemli rakiplerle oynadıklarından dolayıda tecrübeli olmalarını sağladı. Eksi yönü ise  sakatlık olarak Ozan Arifoğlu Milli Takımımızda eksik oyuncularımızdan biri. Ayrıca bu yoğun program sebebiyle biraz yorgunluk var. Onuda çok çabuk bir şekilde üzerimizden atacağız. Can Çelebi’nin de Hırvatistan’da NEXE takımı ile Seha Liginde ve Avrupa Kupalarında yoğun bir programı vardı. Ancak bu yoğun programın mücadele etme adına  olumlu yansıyacağını düşünüyorum"dedi.

"EKOL ÜLKELERE KARŞI AŞAMA KAYDEDEN TÜRK MİLLİ TAKIMI"
Öztürk devam eden açıklamalarında , "Norveç ve Hırvatistan hentbolde adlarından söz ettiren Ülkeler. Bizde Türk Erkek  Milli Takımı olarak Akdeniz Oyunlarından  itibaren aşama kaydeden  ve saha da  sonuna kadar mücadele eden , kolay pes etmeyen bir ekibiz. İlk maçımızı Norveç deplasmanında oynayacağız. İyi bir oyun ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Ardında da kendi evimizde Hırvatistan’a karşı mücadele edeceğiz. Üst üste önemli bir iki karşılaşma. Açıkçası ben ortaya koyacağımız oyundan son derece umutluyum. Ekip arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum"dedi.

Bakmadan Geçme