Adnan Öztürk: “Şimdi söz taraftarın”

Erkekler Süper Ligi’nde Beykoz Belediyespor’u deplasmanda 25:27 yenerek son haftaya 3’üncü sırada giren Göztepe, Avrupa kupalarına katılma yolunda dev bir adım attı.

HENTBOLHABER.NET –  Beykoz Belediyesi SK karşısında Adnan Öztürk ve öğrencileri Beykoz Belediyesi SK karşısında önemli bir galibiyete imza atarken, Avrupa arenasına göz kırptı.

Geçen hafta Konya Selçuklu Belediyesi SK maçının ardından Hentbolhaber.Net’e Erkekler Süper Liginin son haftalarının çekişmeli olduğunu belirten Adnan Öztürk, “Beykoz Belediyesi SK maçında iyi savunma yaparsak kazanacağız” demişti.

Beykoz Belediyesi SK’yı 25:27 mağlup eden Göztepe’de Adnan Öztürk, yapmış olduğu açıklamada, “Kalecimizle, oyunda olan oyuncularımız ile iyi mücadele ettik. Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun sergiledik. Savunmamız ile maçı kazandık. Tüm oyuncularımın emeklerine sağlık” dedi.

ŞİMDİ SÖZ TARAFTARIN

Öztürk, “Hafta sonu Trabzonspor’u ağırlayacağız. Bu maç Avrupa kapısını tekrar Göztepemize açacak. Artık ben son söz taraftarın diyorum. Trabzonspor  hafta sonu Beşiktaş Mogaz’ı mağlup etti. Bu sebeple taraftarımız ile birlikte güzel bir galibiyet elde etmek istiyoruz” dedi.




Bakmadan Geçme