Ahmet Kaynak Açıklamalarda Bulundu

Bursa Nilüfer Belediyespor’a yenilerek yarı final şansını kaybeden Trabzonspor’da Antrenör Ahmet Kaynak, hem maç hem de Fatih Işık’a yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaynak, Nilüfer Belediyespor maçına iyi başlamalarınarağmen istedikleri hamleleri zamanında yapamadıklarını belirterek,"Kısıtlı kadromuzla iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Karşılaşma başabaş mücadeleyle başladı. Kadro darlığımızın en kötü sonuçlarını bumaçta gördük. Karşılaşmaya, parmaklarındaki sakatlıkla başlayan önemlioyuncularımdan Rati’den istediğim verimi alamadım. Bu oyuncununsakatlığı bizi çok etkiledi" diye konuştu.

İlk yarının bitimine kısa bir süre kala Olen’in de sakatlandığını anımsatan Kaynak, şunları kaydetti:

"Hızlıbir hücumda Olen’e yapılan faul ile oyuncumuzun yan çapraz bağlarıkoptu ve kendisini oyundan aldık. Kısıtlı kadromuz ile verdiğimizmücadelede sakatlıkların bu kadar sık yaşanması bizi olumsuz etkiledi.Rakibimiz Nilüfer Belediyespor’un oldukça geniş kadrosu var. Sıkaralıklarla oyuncu değişikliğine giderek takımlarını diri tutmayıbaşardı. Son 10 dakikaya kadar mücadeleyi başa baş götürsek de budakikadan sonra Nilüfer Belediyespor eksiklerimizi iyi değerlendirerekgalibiyete ulaştı. Gelecek sezon bütçemizi geniş tutarak iyi bir kadrooluşturmamız gerekiyor."dedi.

"SALDIRIYI KINIYORUM"

Müsabaka sonunda sevgili kardeşim Fatih ile birbirimiz tebrik ettik. Onlara hem Türkiye Kupasında hem de ligde başarılar diledim. Dostane bir şekilde birbirimizi tebrik ettiken  sonra diğer tarafa doğru hareketlendiğimde  ne olduğunu anlamadan Fatih arkadaşımızı yerde buldum. Hemen Fatih arkadaşımızın yanına giderek ona yardımcı olmaya çalıştım.Ne olursa olsun bu şekilde bir davranışı hiçbir kişiye karşı tasvip etmiyorum. Bu şekilde saldırıyı kendime yapılmış kabul ediyor ve kınıyorum."dedi.

Bakmadan Geçme