Ahmet Kaynak: ” Maça iyi hazırlandık “

Erkekler Süper Lig'de Trabzonspor’un Akçaabat Tütünspor'u 28-23 yendiği maçın ardından Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

MELİS AVCI / HENTBOLHABER.NET – Oyuncularını tebrik eden Kaynak: “Maça iyi hazırlandık. Bu tip maçlarda konsantre olmak zor, oynamak daha da zor. Rakibimizin birçok oyuncusu daha önce bizim takımımızda oynamış oyuncular. Oyunun başlarında biraz zorlandık,  fakat onlara göre kadro üstünlüğümüz vardı. Bu üstünlüğümüzü de zaman zaman oyuncular sahaya koydu” dedi.

Ahmet Kaynak hakem hatalarını vurgulayarak  “Hakemlerin performanslarından memnun değilim. Buna rağmen iki takım her maçta olduğu gibi bu maçta da takım oyuncularının ve teknik heyetin iyi niyetinden dolayı maçı olaysız bir şekilde tamamladı. Akçaabat Tütünspor’u tebrik ediyorum. Trabzon’un bir takımı ve daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Bizde daha çok çalışıp hatalarımızı gidereceğiz. Bu hafta milli takım arasından dolayı maç yapamadık. Maç yapamamak bizim için sıkıntı yaratıyor ama önümüzdeki haftayı bu açıdan iyi değerlendireceğiz” dedi.




Bakmadan Geçme