Ahmet Kaynak:” Şans bize güldü”

Erkekler Süper Ligi’nde Bursa Nilüfer Belediyesi SK’yı deplasmanda mağlup eden Trabzonspor’da Antrenör Ahmet Kaynak, Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

MELİS AVCI/HENTBOLHABER.NET – Kaynak, “Bizim için zor bir maç oldu. Maça kötü başladık daha doğrusu topta bizi biraz sevmedi. Maçın 10. Dakikasında 6-1 mağlup duruma düştük. Moladan sonra toparladık beraberliği yakaladık ve devreyi 13-12 mağlup kapattık. 2. Yarı daha iyi savunma yapmamıza rağmen rakibin hareketli hücumlarını ve hızlı hücumlarını engelleyemedik. Yine mağlup duruma düştük. Maçın son 10 dakikası 5 sayı geriye düşmemize rağmen, takımım iyi savunma ve kalecimizin desteği ile maçın bitimine 2 dakika kala beraberliği sağladı ve öne geçti. Maçı bir sayı ile kazandık. Rakibimizide tebrik ediyorum iyi bir mücadele oldu”dedi.

“Güzel bir maç oldu”

Kaynak devam eden açıklamalarında, “Maçı yöneten hakem arkadaşlarda çok teşekkür ediyorum. Hentbol adına çok güzel bir maç oldu. Gerçekten her iki takım adına sporcularada teşekkür ediyorum çok iyi niyetli bir maç oynandı. Bugün bütün faktörler iyi oldu ve şöyle diyebilirim şans bize güldü. Mağlup olsaydımda oyundan memnundum çok keyifli bir maç oldu”dedi.

“Göztepe – Trabzonspor ismine yakışır bir maç olacak”

Kaynak hafta sonu oynayacakları Göztepe Spor Kulübü maçı ile ilgili olarakta, “Maç oynadıkça iyi duruma geliyoruz iyi bir form yakaladık. Bizim için lig maçlarının oynanması artı oluyor. Göztepe’de iyi bir takım, iyi hentbol oynuyor. Îyi bir maç olacak. Keyifli iyi bir maç izleyeceğiz. Hem de Göztepe – Trabzonspor  maçı ismine yakışır bir maç olacak diye ümit ediyorum” dedi.   




Bakmadan Geçme