Ahmet Kaynak , Sezonu Değerlendirdi

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde sezonu 4. sırada Trabzonspor’un antrenörü Ahmet Kaynak, kendilerine göre başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde sezonu 35 puan ile 4. sıradatamamladıktan sonra play-off maçlarında Nilüfer Belediyesi’ne elenen Trabzonspor’unantrenörü Ahmet Kaynak yaptığı açıklamada, kötü başladıkları sezonuligin son haftasına kadar iyi taşıdıklarını belirterek, "Sezonagirişteki pozisyonumuz ile sonraki dönemler arasında epeyce olumlugelişmeler oldu. Öyle ki sezona başladığımızda kolay kazanabileceğimiz 2maçımızı kaybetmiştik. İlk haftalarda ligde kalma planları yaparken,daha sonraki haftalarda play-off hesapları yapmaya başladık" dedi.

Play-offhesapları yapmalarının nedeninin kadrolarının oturması ve yaptıklarıyeni transferler olduğunu dile getiren Kaynak, "Şayet sezona oturmuşkadromuz ile başlayabilseydik ligi ikinci sırada tamamlayabilirdik. Bazınedenlerden dolayı arzuladığımız başlangıcı yapamadık fakat her şeyerağmen yılmayarak lige asıldık ve play-off maçlarına kalmayı başardık.Devamında ise Nilüfer Belediyesine yenilerek elendik. Bize göre başarılıbir sezon geçirdik" diye konuştu.

Yeni sezon çalışmaplanlamalarını henüz yapmadıklarını ifade eden Kaynak, haziran ayıortalarına doğru planlama içine gideceklerini, kadrolarına 4 yenitakviye yapmayı düşündüklerini sözlerini ekledi.

Bakmadan Geçme