Ahmet Kaynak : “Takım Olarak İlerliyoruz”

Hentbol Erkekler Süper Liginde son haftalarda çıkış yakalayan Trabzonspor’da Antrenör Ahmet Kaynak, Takım oyunu ve birlikte mücadele etmenin , takımı için anahtar kelime olduğunu vurguladı.

Ahmet Kaynak, Hentbolhaber.Net muhabirine yapmış olduğu açıklamada, Ligde iddaalı sonuçlar alan Maliye Milli Piyango’ya karşı önemli bir galibiyet elde ettiklerini vurguladı.

Kaynak,"Özellikle Hem hucümda hem de savunmada iyi işler yaptık. Yeni transferlerimizin uyumu ve beklediğimiz performansın üzerinde mücadele etmeleri, müsabaka içerisinde ki iyi uyum maça çok iyi başlamamıza neden oldu.  Takımımızda İsmail’in parmağı çıktı ve sakatlandı. Bu sakatlık bizi sıkıntıya soksada , ikinci yarının son 15 dakikasında iyi savunma yaparak ön plana çıktık. Açıkçası savunmamız bize galibiyeti getirdi. Bence maça damgasını vuran isim kalecimiz Adem’di. Onu tebrik ediyorum. İlk devreyi 5.sırada bitirdik. Ligin ikinci devresi daha hırslı ve mücadele eden bir Trabzonspor olarak yer alacağız."dedi.

Haber
Haber

SALON: Türkiye Hentbol Federasyonu
HAKEMLER: İbrahim Özdeniz, Kürşat Erdoğan

MALİYE MİLLİ PİYANGO: Enis 4, Mert 1, İdris, Veysel, Orkun 2, Mert 3, Muhammet 4 , Cavit 1, Çağrı 1, Recep 3, Can, Özgür 2, Veli 3

TRABZONSPOR: İsmail 4, Samet 4, Emre, Oleg 5, Serkan, Kayra, Sergev 1, Dursun, Yahya, Dimitro 5, Sedat, Mskhvildze 5, Andrei 3, Adem, Ömür

İKİ DAKİKA CEZASI ALANLAR: Veli, Recep, Orkun, Cavit, Çağrı (Maliye Milli Piyango), Mskhvildze’, Andrei (Trabzonspor)
İLK YARI: 13-14 (Trabzonspor lehine)

Bakmadan Geçme