Ahmet Kaynak “Teşekkür ederim”

Amasya Taşova YIBO deplasmanından beraberlik ile ayrılan Trabzonspor’un Teknik Direktörü Ahmet Kaynak, müsabaka ile ilgili olarak Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Kaynak,  Amasya Taşova maçına  hafta içerisinde son derece iyi etüt ederek hazırlandıklarını belirtti.

Kaynak, “Müsabaka öncesinde Victor un sakatlığı ve müsabakada oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak olması ve takım kaptanımız İsmail’in amcasının yola çıkacağımız saatlerde vefat etmesi psikolojik olarak sıkıntılı bir şekilde Amasya’ya gitmemize sebep oldu”dedi.

Ahmet Kaynak, “En büyük dejavantajımız olan hazırlık müsabakası yapmayışımız idi. Süreç içerisinde hatalarımızı en aza indirerek ve uyum sürecini hızlandırarak gidermeye başladık.  Taşova’da geçen yıl yaşanan seyirci ve salon sıkıntıların aksine zemin ve yedek kulübesi sıkıntılarının giderilmiş olması konusunda başta Hakan Günal olmak üzere Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne ve katkıları olarak herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Türk hentbolunun en büyük sorunu olarak seyirci olduğunu vurgulayan Kaynak,  “Amasya’daki seyirci ve taraftar ortamını geçen yıla göre beğendim. Sporculara kasti, oyun akışını etkilemeyen fevri davranışlar içerisinde olmayan böyle ortamlarda oynamak, medyanın ilgisini çekmenin yanında, hentbolun popülaritesini artırmaya yönelik güzel bir görüntü idi”dedi.

Kaynak son olarak, “Müsabakada seyir zevkinin yüksek, mücadelenin üst düzey olduğu ortamda ne 2 puan kaybettiğimize üzülmemiz ne de 1 puan kazandığımıza sevinmememiz gerektiğini düşünüyorum. Önümüzdeki hafta evimizde oynayacak olduğumuz Büyükşehir Belediye Ankaraspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız ve taraftarımızın önünde galip geleceğimizi düşünyorum”dedi.

Bakmadan Geçme