Ahmet Kaynak: “Umduğumuz Gibi Oldu”

Antrenör Kaynak: “Maliye Milli Piyango maçı, iyi hazırlandığımız fakat zorlu geçeceğini düşündüğümüz bir maçtı, umduğumuz gibi de oldu”

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde Maliye Milli Piyango’yu 31-29 yenenTrabzonspor’un antrenörü Ahmet Kaynak, zor geçen bir maçtan galibiyetleayrılmayı başardıklarını söyledi.

Kaynak,  yaptığı açıklamada, Maliye Milli Piyango’nun Trabzon’aiddialı geldiğini belirterek, "Biz maça sorumluluklarımızın bilinciyleçıktık. İyi hazırlandığımız fakat zorlu geçeceğini düşündüğümüz birmaçtı ve umduğumuz gibi de oldu" dedi.

Her iki tarafın da karşılaşmaya hızlı başladığını vurgulayan Kaynak, şöyle devam etti:

"Böylede olunca oyun bir gitti, bir geldi. İlk yarı boyunca her iki tarafta birbirlerine üstünlüğünü kabul ettirmek için elinden geleni yaptı. Buyarıda biz daha başarılı olduk ve devreyi  3 sayı farkla önde kapattık.Fakat ikinci yarıya kötü başladık ve rakibimiz geriden gelerek 3 sayıönümüze geçmeyi başardı. Tabi, biz diğer taraftan Nilüfer Belediyesi’ninmaçını da takip ediyorduk. Sıralamada olası bir değişiklik, play-off’taaleyhimize olacaktı. O maçtan gelen haberler lehimize olunca,sporcularımızda oyunda rehavete kapıldılar. Yine de maçın bitimine kısasüre kala çabuk toparlanarak oyunda önce eşitliği ardından da bizi önegeçiren sayıları bularak maçtan galibiyetle ayrıldık."

Kaynak: AA

Bakmadan Geçme