Akçaabat Tütünspor iddialı

Erkekler Süper Ligi’nde, 10 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak Akçaabat Tütünspor’ün antrenörü Sami Seis, zorlu rakipleri önünde puan ya da puanlar arayacaklarını söyledi.

Seis, Süper Lig’e yabancı bir ekip olduklarını belirterek, “Sancılı geçen haftalardan sonra lige yeni yeni ısınıyoruz. Biraz da sezonu geç açmamızdan kaynaklanan kondisyon ve uyum sorunlarımız vardı. Takımımız kendine geliyor. Bazı sporcularım ise kendini yeni yeni bulmaya başladı” dedi.

Nilüfer Belediyespor ile zor bir maç oynayacaklarını dile getiren Seis, “Ev sahibi ekip ligin güçlü takımlarından biri. Zorlu rakibimiz Nilüfer Belediyespor önünde, puan ya da puanlar arayacağız. Zoru başararak istediğimizi almanın peşinde olacağız. Bu da hızlı pas trafiği, iyi savunma ve çabuk çıkışlarla olacak” diye konuştu.

Seis, ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini vurgulayarak, “Bu nedenle türlü talihsizliklerle başladığımız lige tutunabilmek için puan ya da puanlar toplamalıyız. Bursa’ya da bu niyetle gidiyoruz. Planladığımız oyunu ortaya koyabilirsek istediğimizi alırız” ifadesini kullandı.

Fotoğraf: Trabzon Hentbol İl Temsilciliği(Facebook)

Bakmadan Geçme