Aksaray Belediyesi GSK, İzmir’de güldü

Kadınlar 1. Lig mücadelesinde 9. haftanın bir diğer maçı Altay ile Aksaray Bld. Gsk arasında Serdar Yereli Spor Salonu’nda  oynandı.

MERT YÜCEL/HENTBOLHABER.NET – Karşılaşmaya her iki takımda tutuk başladı. Etkili savunmasıyla kalesini gole kapatan Aksaray Bld Gsk 8. dakikaya kadar kalesinde gol görmedi. Etkili oyununa devam eden Aksaray Bld. 10. dakika da farkı 4’e çıkardı. İlk yarının ortalarında mücadelesini arttıran evsahibi Altay, taraftarınında desteğiyle maça  ortak olsa da Aksaray Bld. ilk yarıyı 13-9 önde tamamladı.

2. yarıya Altay’ın daha istekli başlamasına ve farkı 1 sayıya kadar düşürmesine karşın, farkın kapanmasına izin vermeyen Aksaray Belediyesi SK., 40. dakikaya 17-13 önde girdi. Yer yer temponun ve çekişmenin arttığı maça ağırlığını koyan Aksaray Belediyesi SK başlangıçtan bitime kadar önde götürdüğü maçı 26-22 kazandı. 

Maçın ardından HentbolHaber.Net’e açıklamalarda bulunan Aksaray Bld. antrenörü Muhiddin Kılınç: ”Zor bir maçtı, Altay zor bir kulüp. Amacımız maçı kazanmaktı. Hedefimiz bu uzun maratonda Aksaray Belediyesi GSK’yı şampiyon yapmak”dedi.

Bakmadan Geçme