Aksaray Belediyesi SK deplasmanda galip

Kadınlar Süper Ligi 6.hafta maçında Aksaray Belediyesi SK, Adana deplasmanından puan ile dönüyor.

HENTBOLHABER.NET – Adana Şakirpaşa HEM Spor Kulübü ile ligin 6.haftasında karşılaşan Aksaray Belediyesi SK, deplasmanda 20:23 galip gelerek ligdeki 3.galibiyetine imza attı.

Müsabakaya hızlı başlayan Aksaray Belediyesi SK oldu. Hızlı oyunu ve tecrübeli isimleri ile iyi mücadele eden Aksaray Belediyesi SK,  ilk 15 dakikayı 1:5 önde geçti.  Adana Şakirpaşa HEM SK maçta istediği mücadeleyi ortaya koyamazken, Aksaray Belediyesi SK hem savunma da hem de hücumda etkili idi.  İlk yarı 8:15 konuk ekibin üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarı oyuna iyi başlayan ev sahibi ekip oldu. Aradaki farkı kapatmak için uğraşan Adana temsilcisi, ikinci yarının 10 dakikası geride kaldığında  (13:18) 5 sayı farkla mağlup idi. Aksaray Belediyesi SK skor farkı kapansa da, tecrübesi ile skoru önde götürmeye devam etti. 55.dakika da fark iki sayıya(18:20) düşürmeyi başaran ev sahibi ekip, müsabakadan mağlup olmayı engelleyemedi. Müsabaka 20:23 Aksaray Belediyesi SK üstünlüğü ile bitti.

Aksaray Belediyesi SK ligdeki 3.galibiyeti alarak puanını 6 yaptı. Adana temsilcisi de 6 puanda kalarak haftayı mağlubiyetle kapadı.




Bakmadan Geçme