Alanya Belediyesi’ne Federasyon Başkanından Ziyaret

Federasyon Başkanımız Bilal Eyuboğlu, Alanya Belediyesi'nin hentbola verdiği desteklerden dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret ederek Hentbol Milli Takım forması hediye etti.

Eyüboğlu, Başkan Vekilimiz Haydar Arslanve yönetim kurulu üyemiz Levent Küçükçolak, Belediye Başkanı Adem MuratYücel’i ziyaret ettiler. Başkanımız Bilal Eyüboğlu, AlanyaBelediyesi’nin hentbola verdiği desteklerden dolayı Başkan Adem MuratYücel’e Türkiye Hentbol Milli Takım forması hediye etti. 

Ziyaret hakkında açıklama yapan Eyuboğlu, ‘Başkanımıza hayırlı olsundileklerimizi ilettik. 01-05 Temmuz tarihleri arasında Alanya’dagerçekleştirilecek olan 20’inci Ramazan Demirci Açık Alan HentbolTurnuvası ile Türkiye Minikler Hentbol Şenliğinin hazırlıkları hakkındabilgi alışverişinde bulunduk ve Belediye Başkanımıza bilgi verdik.Kendilerine samimi misafirperverliği ve hentbola verdikleri desteklerdendolayı teşekkür diyoruz’ dedi.


Başkan Yücel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekküretti. Yücel, Alanya’da gerek hentbol gerekse yapılan diğer spororganizasyonlarının altyapısının daha güçlü hale getirilmesi için hertürlü desteği vereceklerini söyledi.

Bakmadan Geçme