Alanya’da yemekli son

21. Alanya Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası, Minikler Şenliği ve 14. Alanya Uluslararası Plaj Hentbolu Turnuvaları'nın müsabakalarının tamamlanmasının ardından Alanya Park Restoran'da banket yemeği düzenlendi.

Banket yemeğinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Belediyesi spor Müdürü Levent Uğur, ”Hentbola gönül vermiş öncelikle ebediyete intikal edenlere rahmet dileyerek hali hazırda hizmet edenlere şükranlarımı sunuyorum. Alanya Belediyesi olarak böylesine güzel ve kapsamlı bir organizasyon gerçekleştirmekten onur duyuyoruz. Hep beraber nice turnuvalara diyerek; MHK Başkanımıza, hakemlerimize, gözlemcilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Türkiye Hentbol Federasyonu MHK Başkanı Barbaros Yılmaz da, katkı ve desteklerinden dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a teşekkür hediyelerini sundu.

Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur; Türkiye Hentbol Federasyonu MHK Başkanı Barbaros Yılmaz, Turnuva Koordinatörü Ali Şahin, federasyon temsilcileri, gözlemciler ve hakemlere teşekkür plaketi verdi.

Haber: İHA

Bakmadan Geçme