Ali Canikli: Zamanı gelmişti

Antalyaspor, uzun süredir hasret kaldığı 2 puanı hanesine yazdırmanın sevincini yaşıyor.

HENTBOLHABER.NET – Antalyaspor, THF Erkekler Süper Ligi’nin 18.haftasında Kayseri Rainbow’u mağlup ederek uzun süredir hasret kaldığı 2 puanı hanesine yazdırmanın sevincini yaşıyor.

Antalyaspor’un Sağ Kanat’ı Ali Canikli, hafta sonu oynadıkları Rainbow Kayseri SK müsabakası ile ilgili görüşlerini Hentbolhaber.Net’e aktardı.

Ali Canikli, üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra çıkışa geçmeleri gerektiğinin farkında olduklarını, bu bilinçle hazırlandıkları Kayseri maçından galibiyetle çıkmanın kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

“GALİBİYETTEKİ EN ÖNEMLİ PAY…”
Ali Canikli, Rainbow Kayseri Spor Kulübü’nü yenebilecek güçte oldukları inancıyla maça hazırlandıklarını ifade ederek; “Galibiyetteki en önemli payın sahada uyum içinde mücadele edebilmekte olduğunu gördük. İyi savunma yaptık. Tabii ki “Okan Halay Faktörü” de çok net bir şekilde sahaya yansıdı. Antrenörümüzün maçın kritik noktalarındaki müdahaleleri galibiyeti getirdi. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Önlerinde  zorlu bir BŞB. Ankaraspor maçı olduğunu söyleyen Canikli, bu müsabakaya da en iyi şekilde hazırlanarak, iyi bir mücadeleyi sergileyeceklerini düşündüğünü belirtti.

Bakmadan Geçme