Ali İhsan Tekin: 'Hedefimiz, Kırşehir'i Süper Lig' çıkarmak'

Hentbol Kadınlar 1. Lig B grubunu üçüncü sırada tamamlayan Kırşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün Antrenörü Ali İhsan Tekin 7-10 Nisan tarihlerinde Antalya-Alanya Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak olan Kadınlar 1. Lig Play-off maçları öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Ali İhsan Tekin, “Ben bu takıma yeni başladım. Daha önce görev yapan Mustafa ve Murat hocamıza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim. Gerçekten bu takıma büyük emek verip buralara kadar getirdiler. Bu bir bayrak yarışı ve şuan bu bayrağı ben teslim aldım. Ahi Evran Üniversitesi’nde yaptığımız bireysel ve taktiksel çalışmayla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Amacımız bu pırlanta gibi gençlerle en iyi sonuçları alıp Kırşehir’i Süper Lige çıkarmak. İnşallah, Alanya’dan mutlu olarak döneriz” dedi.

“Her şey Kırşehir için”

Antrenör Tekin devam eden açıklamalarında şunları söyledi:

“En başta söylemem gereken şu ki bizimkisi memleket sevdası. Aslen Kırşehirliyim. Aynı zamanda eşim de buralı. Kısa bir süre içerisinde takımı olabildiğince Play-Offlara hazır hale getirmem gerekiyor. Bunun için de yoğun bir tempo içerisindeyiz. Hem sporcu kardeşlerim, hem de yönetim yoğun çalışmamız gerektiğinin farkındalar ve bana çok yardımcı oluyorlar. Takımı devraldığım antrenör arkadaşlarım Mustafa Fidan ve Murat Kılıç’a da çok teşekkür ederim. Rakip analizlerini sporcu kardeşlerimle beraber yapmaya başladık. Alanya’da yapılacak olan maçlardaki tek dezavantajımız bir puanla başlamamız. Mersin üç ve Adana iki puan ile başlayacak. Yani maç kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Bir hayal peşinde değiliz. Hayal ettiğimiz şeylerin somut karşılığını almak için buradayız. Her şey Kırşehir için.”

Haber: Salih Hançer / Kırşehir

Bakmadan Geçme