Ali Rıza Yeşil: 'Süper Lig'e renk katacağız'

Hentbol Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin Belediyesi Spor Kulübü Play-Off mücadelesi sonunda Süper Lig biletini alan ve şampiyon takım Mersin Büyükşehir Belediyespor olmuştu.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Oynamış oldukları 4 maçtan da galibiyetle ayrılarak namağlup şekilde 2022-2023 sezonunda Kadınlar Süper Ligi mücadelesi için hak kazanan Mersin Bld. Spor Kulübü Antrenörü Ali Rıza Yeşil,  hentbolhaber.net’e açıklamalarda bulundu.

Yeşil, “Uzun bir emek var. Emeklerimizin karşılığını aldığımız için son derece mutluyuz. Mersin’de uzun bir dönemdir kadın hentbolu mevcut değildi.  Şampiyon olduğumuz için keyifliyiz. Özellikle namağlup şekilde kazandığımız için daha da keyifliyiz. Ligde son 9 maçtır play-off maçları dâhil yenilmiyoruz. Play- off maçları da çok keyifli geçti. Süper Lig için güzel başarılar elde etmek istiyoruz.” 

 Mersin Bld. Spor Kulübü’nün Süper Lig’e hazır olduğunu aktararak sözlerine şu şekilde devam etti : “Süper Lig’de devamlılığı olan bir kulüp olmak istiyoruz. Altyapımıza önem veriyoruz. Süper Lig’e renk katacağız.”

Bakmadan Geçme