Alican Göçmen Ormanspor’da

Erkekler Süper Liginin yeni temsilcisi Ormanspor, transfer çalışmaları doğrultusunda prensipte anlaştığı tecrübeli sol oyun kurucu Alican Göçmen ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

HENTBOLHABER.NET – Ligde iddialı olmak ve Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Ormanspor’da Başkan  Recep Temel “Ligin tecrübeli oyuncularından Alican Göçmen’i aramızda görmekten mutluyuz. Kendisine hoş geldin diyoruz. Kendisine başarılı sakatlık olmadan bir sezon diliyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Alican Göçmen imza sonrası “Eskişehir’de artık rakip olarak değil Eskişehir Ormanspor’da ev sahibi konumunda olacağım. Hentbolun sevildiği bir şehirde olmak güzel, Hedeflerimiz belli. Çalışmalarımız bu yönde olacak ve sezon sonu gülen taraf biz olmak istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

1985 doğumlu olan Alican Göçmen,  Ankara Çankaya Belediyesi’nde hentbole başladı. Mersin Yenişehir, Büyükşehir Belediye Ankara, Nilüfer Belediye, MYK, Batman Belediye, İzmir Büyükşehir Belediye ve son olarak geçen sezon Köyceğiz Belediyespor’da yer alan başarılı sol oyun kurucu, 2021/22 sezonunda  Eskişehir Ormanspor’un başarısı için ter dökecek.

Hentbolun En’leri 2021 Adayları

Bakmadan Geçme