Almanya’da ikinci elçimiz

Almanya’da temsilcilerimiz çoğalıyor…

OZAN CAN SÜLÜM /HENTBOLHABER.NET –  Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Berlin’e taşınan eski Süperlig oyuncusu Hüseyin Öksüz, yeni sezonda Almanya 3. Hentbol Ligi ekiplerinden Oranienburger’in formasını giymeye hazırlanıyor.

Berlin’e taşındıktan sonra çeşitli kulüplerde denemeye çıkan Öksüz, son bir yıl içinde düzenli olarak Oranienburger’in antrenmanlarına katılmaya başladı. 2016-17 sezonunun başında kulübün 1 yıllık kontrat teklifini kabul eden oyun kurucu, takımının HSV Hamburg’la yaptığı lig maçı sırasında koçu Christian Pahl tarafından taraftarlara tanıtıldı. 

 

 

Almanya’daki bir diğer temsilcimiz Hüseyin Öksüz.. Detaylar www.hentbolhaber.net te #hentbol #handball #hentbolhaber #Rukomet #handebol #Balonmano

HentbolHaber.Net (@hentbolhaber) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

 

“Hüseyin Türkiye’de üst seviyede oynamış bir profesyonel” diyen Pahl, “Geldiğinden beri oldukça sabırlı şekilde bizimle birlikte çalışıyor. Özellikle çalışma azmine ve sabrına saygı duyuyorum. Çok yönlü bir oyuncu” diyerek, Öksüz takıma katabileceklerinin de sinyalini verdi.

 

28. yaş gününden yalnızca bir gün sonra Alman ekibinden kontrat teklifi alan Hüseyin Öksüz, Stuttgart’a transfer olan Can Çelebi’den sonra hentbol devi Almanya’daki ikinci temsilcimiz oldu.




Bakmadan Geçme