Spor Toto Spor Kulübü kaptanı Alp Eren Pektaş’tan maçın hakemlerine kırmızı kart.
HENTBOLHABER.NET – 2001 Yılında Hentbol hakemliğine Başlayan İzmir Bölgesi Hakemleri Fırat Beyde ve Hasan Kaygusuz, İzmir’de organize edilen 100. Yıl Zafer Kupası son gününde Spor Toto Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan müsabaka ile hakemliğe veda ettiler.
Pandemi nedeniyle daha önce jübilesi yapılamayan Hasan Kaygusuz ile bu sezon hakemlik kariyerini noktalayan Fırat Beyde, Türkiye Hentbol Federasyonu Gözlemcisi olarak hentbola hizmet etmeye devam edecekler.
İzmir Hentbol İl Temsilcisi Taner Çetindere’nin organize ettiği, Spor Toto Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü arasında oynanan müsabakanın ilk 10 dakikasında görev alan hakem çifti, Spor Toto Spor Kulübü ve A Milli Takım Kaptanı Alp Eren Pektaş’ın kırmızı kartı ile oyun dışında kaldılar.
Alkışlar içerisinde veda eden hakemler, müsabakanın devamında gözlemci olarak görev yaptılar.
Bu gönderiyi Instagram’da gör
Avrupa Hentbol Federasyonu Mart ayı toplantısını İstanbul'da... Haberin Devamı..
2022-23 Sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nın oynanacağı salonlar, kura çekimi... Haberin Devamı..
𝙈𝙖𝙘𝙝𝙞𝙣𝙚𝙨𝙚𝙚𝙠𝙚𝙧 Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Finale yükselen ekipler ve eşleşmeler... Haberin Devamı..
Altyapıda başarılı olan takım antrenörleri, U17 Avrupa Şampiyonası'nda misafir... Haberin Devamı..
Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu 31 Mart 2023 tarihinde alınan... Haberin Devamı..
Spor Toto Spor Kulübü Başantrenörü Serdar Seymen, hem Beykoz Belediyesi... Haberin Devamı..
Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başantrenörü Mesut Ilgın, hem... Haberin Devamı..