Altın Kızlar Ödüllendirildi

Kahramanmaraş’ın Altınova Şehit Bayram Demirci Orta Okulu hentbol takımı Türkiye Şampiyonu olduğu için hem İl Müdürlüğünden hem de Belediye Başkanından özel ödül aldı.

Altınova Şehit Bayram Demirci Orta Okulu Hentbol takımıAfyonkarahisar’da 21-25 Mayıs 2014  tarihleri arasında  düzenlenenHentbol Şampiyonası finalinde Ankara, Eskişehir, Denizli, İzmir, Aksarayillerinin hentbol takımlarıyla yaptığı müsabakalar sonunda Türkiyeşampiyonu oldu.

Altın kızlar , Gençlik Hizmetleri veSpor İl MüdürüAli İhsan KABAKCI’yı  ve Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ettiler.

İl Müdürü ziyarettesporcularıtebrik etti. "Alınan bu başarı bizleri çok gururlandırdısporcuların,antrenörlerin ve okul idaresinin özverili disiplinliçalışmaları sonucu başarıların, şampiyonlukların devamının geleceğineinandığını" söyledi. İl müdürü ”Bizlerde bu güne kadar olduğu gibi,bundan sonrada sporculara ve antrenörlerimize destek olacaklarını,şampiyonlukların Kahramanmaraş’ımız içinde büyük bir kazanımolacağını”ifade etti. İl MüdürüTürkiye Şampiyonu olan sporcularaçeşitli  hadiyeler verdi.

Haber
Foto :Maraskimlik.com

Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u da makamında ziyaret eden Altın Kızlar Belediye Başkanı Fatih  Mehmet Erkoç’tan da övgü dolu sözler duydular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a çiçek takdim edenAltın Kızlar hentbolda Türkiye Şampiyonu oldukları için mutluolduklarını belirttiler.

Haber

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir BelediyeBaşkanı Fatih Mehmet Erkoç, Altın Kızlar’ı başarılarından dolayıkutlayarak tebrik etti ve birer tane ceviz oyma küçük sandık hediyeetti.

Haber

Foto: Kahramanmaraş Belediyesi

 

Bakmadan Geçme