Altınbaş, Gözgöz’lü Hentbolcular İle El Ele

Hentbol Erkekler 1.Liginde mücadele edecek Göztepe Hentbol Takımında, Başkan Hüseyin Altınbaş Sezonun ilk toplantısında Hentbolcular ile buluştu.

Hentbolhaber.Net’in de katıldığı toplantıda Başkan Sayın Hüseyin Altınbaş;

“Yeni sezon öncesi hentbol takımımıza moral vermek içinyanlarında olmak istedik. Başarılı bir sezon geçirip her kulvardahedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Hentbol takımımıza bu zorlu maratondabaşarılar diliyorum.”
dedi.
 

Haber

Antrenör İhsan OKUMACI
 

Yeni Antrenör İhsan Okumacı‘da "Başkan Hüseyin Altınbaş ile birlikte olmak, onun desteklerini hissetmek bizim için çok önemli. Göztepe’de göreve yeni başlamış bir antrenör olsamda, Türkiye’nin en ateşli ve takımına sahip çıkan taraftarı ile birlikte olmak, onların gücünü hissetmek çok önemli olacak. İnşallah hazırlıklarımızı en kısa zamanda tamamlayarak Türkiye Kupasında 9 Ekim’de Ankara’da oynayacağımız maça kadar hazır olacağımızı düşünüyorum."dedi

Haber

Hentbol Şubesi İdarecilerinden Mustafa Dizdar ve Deniz Durmaz ise, Amaçlarının Göztepe’nin şanına yakışır bir mücadele sergilemek. Arkalarında en büyük güç taraftarı ile birlikte hareket ederek, Ligde istedikleri sonuçları almak olduklarını belirtti.
 

Haber

 

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

 

Bakmadan Geçme