Altınordu, Öğretmenleri İle Farklı

Hentbol Bayanlar 1.Ligi D Grubunda ilk yarıyı lider kapatan Altınordu Konak Belediyespor, kadrosunda yer alan öğretmenleri ile farklı.

Bayanlar 1.Liginde 5’te 5 yapan Altınordu Konak Belediyesi Gençlik S.K. , Bayanlar Süper Ligine yükselebilmek için Play-Off müsabakalarına emin adımlarla ilerliyor.

Şuana kadar oynamış olduğu müsabakalarda 199 gol atarak, yemiş olduğu 102 gol , +92 averajla grubunda lider olan Altınordu, Öğretmen sporcuları ile birlikte genç sporculara örnek oluyorlar.

Haber

Altınordu’nun kadrosunda yer alan Öğretmen Sporcular;

15 Forma Nolu – Ayfer Bulut –  Çamlıkule İÖO – İzmir
  3 Forma Nolu – Çiğdem BİÇER – Nenehatun Kız Meslek Lisesi – İzmir
11 Forma Nolu – Selin Başaran – Kanuni Sultan Süleyman İÖO – Konya
14 Forma Nolu – Fatma ÖZBAHAR – Cahide Karali Ortaokulu – Eskişehir

Haber

Haber
Altınordu Konak Belediyesi Gençlik S.K Antrenörü Melih DÜLGERKARAOĞLANOĞLU:

"Ligde emin adımlarla ilerlediklerini, İzmir’i Bayanlar Süper Liginde temsil edecek 2. Spor Kulübü olmak istediklerini, bu sebeble de teknik ekip ve sporcuları ile bir bütün olarak çalıştıklarını belirtti."

Ayrıca DÜLGERKARAOĞLANOĞLU : " Kadromuzda dört tane öğretmenimiz var. Gündüz öğretmen olarak öğrencilerine en iyi şekilde eğitim veriyorlar, akşamda idmanlarda kulübümüzün başarısı için ellerinden geleni yapıyorlar. Kadromuzda dört tane öğretmen sporcumuzun olması genç sporcularımız için avantaj. Ablalarından öğrenecekleri çok şeyler var. Fatma, Çiğdem , Selin ve Ayfer’e göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ederim."dedi.

Bakmadan Geçme