Altuğ, Kaleyi Ankaraspor’a Kapadı

Beşiktaş’ın Final serisi 2.ve 3. maçında en etkili isimlerinden biri Kaleci Altuğ, “Kazandıkları için mutlu olduğunu” dile getirdi.

1981 Konya doğumlu olan Şevket Altuğ Taşdemir, hentbola 1993 senesindeKonya Meram Anadolu Lisesi’nde başladı. Profesyonel kariyerine 1999yılında Milli Piyango ile adım atan Taşdemir, 2009 senesinde transferolduğu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde 1 yıl görev yaptıktan sonraBeşiktaş’a geldi.

HaberBeşiktaş’ta başarılı bir performans gösteren kaleci Altuğ, BB Ankaraspor müsabakası sonrası Hentbolhaber.Net ‘e açıklamalarda bulundu.

Altuğ, " Final serisinin zorlu olacağını biliyorduk. İlk maçı Ankara’da oynamamız bizim için dezavantajdı. İlk maçta da kötü bir performans ile seride 0-1 geriye düştük. Ancak 2. ve 3.maçta muhteşem seyircimiz ile birlikte, takım arkadaşlarımın mücadele isteğinin yüksek olmasınai benimde kurtarışlarım eklenince, 2-1 öne geçtik. Savunma olsun , hucüm olsun bende üzerime düşen görevi yaptım."dedi.

4.Maçla ilgili olarak "Ankara’da ki maçın stresi bir kat daha arttı. Açıkçası iyi bir mücadele ile maçı kazanıp, şampiyon olarak geri dönmek istiyoruz. İnancımız tam, inşallah iyi bir mücadele olacak."dedi.

Bakmadan Geçme