Altyapı gelişim projesi antrenörlere aktarıldı

Spor Genel Müdürlüğümüzün desteği ile Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) ve Uluslararası Hentbol Federasyonu’nun (IHF) birlikte yürüteceği altyapı gelişim projesi başlıyor.

HENTBOLHABER.NET – 25 Eylül- 2 Ekim 2016 tarihleri arasında IHF tarafından Türkiye’ye gelecek lektörler ile eğitim çalışmalarına başlanacak. Pilot olarak belirlenen 10 ilde 130 okul projede yer alacak. Proje kapsamında 2600 sporcu, 160 antrenör ve beden eğitimi öğretmenine eğitim verilecek. Projenin ilk etabında projede görev alacak antrenör ve beden eğitimi öğretmenleri ile Ankara ve İzmir’de eğitim çalışmaları yapılacak. Bu çalışmalarda ortak hedef ve planlar belirlenerek çalışmaların sağlıklı yürümesi sağlanacak.

Haber

Haber

Bu proje ile ilgili olarak  Erkek A Milli Takımlar Teknik Direktörü Adnan Öztürk ve Kadın A Milli Takımlar Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, 14 Yaş ve 15 Yaş Erkek Milli Takımlarımızın gelişim kampındaki görevli antrenörler ve İzmirli antrenörler ile bir araya gelerek projeyi anlattılar. Yapılacak olan çalışmalardan bahseden Adnan Öztürk, Projenin Türk hentboluna sağlayacağı fayda üzerinde durdu.

Haber




Bakmadan Geçme